Skjelven av nervøsitet...

God morgen alle sammen, håper dere har en fantastisk dag på denne nye uken! Jeg har det vel egentlig bra, men er ufattelig nervøs "plutselig". Dere vet IVF som jeg har sett sånn frem imot i år? Idag skal jeg på apoteket og levere inn mine resepter, imorgen henter jeg ut første del av sprøyter. Altså, det er først nå idag at jeg innser at når nærmer det seg virkelig, det er like før.. det er tusen sommerfugler i magen.

Jeg har mista ALL oversikt over egen syklus i Juli, og jeg som bruker å ha stålkontroll på den. Er redd jeg har missa eggløsning i alt stresset i Juli, og at mensen kanskje kan være rett rundt hjørnet. Når neste syklus starter må jo jeg være klar, kan ikke vente med å hente ut til den starter. Apotekene har som regel ikke sånne ting på lager, så det må bestilles rett og slett.

Siden jeg kjenner murringer, så er jeg redd for at jeg ikke skal være klar for start. Vi skal jo også reise på torsdag, så tørr ikke vente til returen hjem igjen og satse på at det går bra.

Først nå jeg faktisk kjenner på nervøsiteten og stresset ved denne behandlingen, er først nå jeg kanskje har TID til å tenke etter. Igår satt jeg å surfet på baby utstyr på nettet, men stoppet meg selv ganske kjapt. Er litt VEL tidlig for det enda, og vi kan ikke regne med at ting går bra første gangen akkurat. Det er mye som skal klaffe, altfor mye.

Er nervøs for medisinene også, kommer jeg til å bli dårlig, eller merker jeg ikke noe spesielt? Dette er VELDIG individuelt, og vi PCOS pasienter har visst en tendens til å bli lett dårlige og vi er i høyrisikogruppen for å bli overstimulert. Derfor starter jeg på lav dose, fordi det er som regel lett å stimulere opp. Jeg skal ikke ha nesespray først (sjeleglad for det).

Har spist en liten frokost idag, bare noe påleggs ruller.... var litt tomt i kjøla, og ikke noe egg. Må kjøpe egg idag ja, det er viktig. Uansett så er det nå back on track med maten, det blir skikkelig deilig.


Det enkle er ofte det beste :-)

Nå tøffer denne nervøse dama til apoteket, sammen med gubben :-) Ha en god dag alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits