Overstått!

Hjemme igjen, etter å ha vært på apoteket, kjøpt nye sko til gubben og handlet mat og fått fylt opp litt her hjemme med mat. Alt var jo nedkjørt før vi reiste ut, så greit å få fylt på med basevarer både for meg og gubben. Ikke noe overdreven handling, siden vi snart reiser en tur igjen. Men litt må til, mat må man ha :-)

Kjøpte meg skyr med blåbær og kiwi idag, jeg vet mange av lavkarbere ikke spiser frukt. Jeg spiser litt av det, og stortrives med det. Det handler veldig om å finne ut om man "tåler" det eller ikke, og jeg har ikke problemer med det.

Var godt å spise et mellom måltid, da frokosten ikke var så stor akkurat. Til middag idag blir det taco salat, det gledes :-) Føles umenneskelig godt å være i gang igjen med normal mat for meg, rart med det, men ofte merker jeg effekten av riktig mat nesten umiddelbart. Det er jo bra det, og dette er nødvendig for meg.

Var jo på apoteket, og leverte inn resepter. Trodde de kunne få det til imorgen jeg, men de får det ikke inn før torsdag... Strategien er da å hente det kl. 09.00, så reise rett til bussen etterpå. Føles godt å ha bestilt medisinen, og jeg skal hente alt ut på torsdag. Altså alt jeg trenger for de første 10 behandlingsdagene. Eggløsnings sprøyte og tabletter til etter eggløsning, venter jeg litt med. Spurte dama om ca. prisen, så jeg vet hva det blir. Opp mot 6000,- for det jeg skal ha ut nå, det er et innhogg ja, men er sååå verdt det. Dessuten så er det ikke mye i forhold til andre med langt regime, som gjerne må ut med opp mot 15-20 tusen på en runde med behandling. Jeg tipper vi kommer litt over 10.000 på første runde, sånm ca.

Blir en lettelse å hente det, ha det på plass så vi er ready to go. Blir en rar følelse å begynne å stikke sprøyter på seg selv, men med samarbeid oss imellom skal vi nok klare det.

Nå er det litt avslapping, med kaffe.... til jeg skal ordne litt mere og stelle her hjemme. Jobb imorgen, så det blir intressant etter sommeren. Men alt i alt herlig å være i normalt gjenge igjen, selv om denne høsten blir alt annet enn normal :-)

Ingen kommentarer

livjudit

05.08.2014 kl.13:35

Det så i hvert fall herlig godt ut med skyr blåbær!

Legg meg gjerne til som bloggvenn

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits