Inspirasjon!

Jeg har egentlig ikke trengt å lete frem noen inspirasjon eller motivasjon igjen nå etter sommeren, det kom egentlig ganske naturlig nå når vi er kommet hjem og jeg har fått roa meg ned igjen. Jeg føler meg heldig, som har komt til det stadiet at ikke alt er et slit hele tiden. Såklart kommer tunge perioder for meg også, men i år har ting sklidd ganske lett med tanke på kosthold og trening. Sommeren (Juli) ble absolutt ikke bra, men det var mest fordi jeg ikke hadde plass i hodet mitt til å planlegge mat.

Det høres kanskje sykt ut, og høres nok ut som et dårlig påskudd for noen. Men jeg tror nesten hvem aom helst ville funnet det presset vi har vært under, nok i seg selv. Det har vært ordentlig texas til tider, og jeg prøvde delvis med maten i starten. Fikk det til sånn passe en stund, til alt bare raste sammen på det området. Da orka jeg ikke stresse med det i tillegg til alt annet, da ble det som det ble. Hadde det ikke vært for alt stresset utenom dem normale driften av cirkuset (som er krevende i seg selv), hadde nok forutsetningene vært atskillig bedre.

Men nå ble det som det ble, jeg valgte å tenke at jeg ikke måtte stresse med det. Jeg visste hele tiden at dette var null stress å komme tilbake til, når vi var hjemme igjen og freden senka seg igjen. Nå idag var dagen for full fokus igjen, men jeg var sånn halvveis i gang igjen igår også.
Det går som forventet, helt supert. Dette har blitt en så innarbeidet livsstil for meg nå, at det er en selvfølge egentlig. Så selv om jeg kan få perioder der ting skjærer seg litt, er det automatikk i hvilket kosthold jeg foretrekker og VIL ha i livet mitt.

Jeg har jo merka bivirkningene av for mye karbo i kosten i sommer, energien har vært litt lav til tider og magen har vært treg. Har vært mye trøtt til tider, men det har nok også vært pga stress/press.

Men det er helt fantastisk hvor fort jeg høster nytten av mitt vanlige kosthold, føler meg mye bedre allerede. Det går fort, og jeg koser meg med det. Er egentlig ikke noe jeg savner, det er deilig å spise god mat og at den er sunn i tillegg er jo helt topp. Så hvorfor klarte jeg ikke dette i sommer? Tenker sikkert en del...

Jeg har forklart det øverst, noe av det iallefall. Men så har man også de andre faktorene, som dårlig kjøleskap plass, dårlig muligheter for tilberedning og alt er veldig primitivt når man reiser rundt sånn. Kan ikke planlegge og ha matlager sånn som her hjemme, det er rett og slett mange kjappe løsninger osv. Skal det ikke bli for dyrt heller, må man samkjøre seg også. Det er rett og slett best for meg når jeg er hjemme. Det er jeg glad for, sjeleglad for. For det er jo nettopp hjemme jeg er mesteparten av året :-)

Med andre ord er alt i orden her, det er som det skal være. Føles godt gjør det også, nesten som en rein lettelse. Når det føles så godt, da er alt bare såre vel. Spennende tider i møte også, det skal være sikkert og visst!

Enkel middag idag, taco salat. Bare dæsja opp på tallerkene :-)

Foodspiration :-D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits