Startet med fettkaffe idag!

Mange snakker om fettkaffe, jeg bruker vanligvis ikke starte dagene med det lenger. Jeg har så og si kutta ut fettkaffe.... jeg tror nemlig det var fettkaffen som fikk kolesterolet mitt til å bli såpass høyt. Dette sier jeg ikke for å skremme noen, jeg er ikke så hysterisk når det kommer til kolesterol. Derfor jeg nekta medisiner, selv om legen pusha.

Jeg hadde følelse på at det var de x antall kaffe koppene med kremfløte, masse kremfløte, hver dag som var synderen. Så jeg kutta det ut, begynte å bruke litt melk istedenfor. Ikke mye melk, men jeg liker best kaffen med litt hvitt opp i.

Men idag hadde jeg ikke lyst på mat til frokost, jeg kjøpte kremfløte her om dagen. Så da ble det fettkaffe da, etter gammelt. Den smakte utrolig godt da, det skal den ha :-)

Noen lager fettkaffe med coscosa, smør eller annet også. Her er det mange muligheter, personlig synest jeg fettkaffe er best med kremfløte.

Fett metter jo lenge, så en fettkaffe kan faktisk være en løsning om du har det travelt, men trenger rask energi.

Dette er ikke noe jeg drikker daglig lenger, og jeg kommer nok ikke til å fortsette med det fast slik som før. Synest det er greit at kolesterolet holder seg på rundt 5 jeg :-) Når mitt var forhøyet var det ikke det gode kolesterolet som var høyt, det var det "dårlige" som de kaller det. Men det er historie, tror neppe en fettkaffe innimellom, gjør noen ting.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits