Luksusmiddag :-)

Idag har jeg vært på jobben en tur, det gikk fint det. Føltes egentlig ut som om jeg ikke har vært borte, det gikk av seg selv. Nå er det jo ikke akkurat så vanskelig å vaske sånn rent intellektuelt sett, men det er jo fysisk krevende. Jeg har alltid likt fysisk arbeid, tror ikke jeg passer særlig til stillesittende arbeid. Til og med da jeg var på mitt største, hadde jeg fysisk arbeid. På slutten på mitt største likte ikke kroppen det så veldig godt, jeg sleit mye med kneproblemer ol. Men jeg har alltid trivdes med mine jobber, enten det har vært på et kjøkken eller som nå når jeg vasker.

Etter jobb vasket vi bilen, det trengtes. Vel, egentlig har vi lyst til å drite i hele bilen... men det er jo ikke helt sånn det funker. En vask var absolutt på tide, og det gjorde seg. Tror derimot ikke at bilen blir noe snillere av den grunn, men det er en annen sak :-D

Når vi kom hjem lagde jeg middag, nå har jeg nettopp spist. Hadde tatt ut kyllinglår, og har spist helt nydelig middag. Kyllinglår med en hel løk som jeg stekte i smør, og 2 store sjampinjonger som jeg stekte i smør, for så å koke inn i litt fløte.

Så enkelt, men så himmelsk godt. Litt stor prosjon, men det er mitt første måltid idag. Men har ikke vært sulten, takket være fettkaffe :-) Merker det er veldig smart å spise litt gode prosjoner og rikelig med fett, om man har hatt en periode med usunn mat. Kroppen jobber lettere på lag, når man skal omstille igjen til normalen da. Det er iallefall min erfaring!

Dette var rett og slett yummi, ganske brun tallerken ja. Men smakene var fantastisk, jeg digger spesielt sopp. Det er så herlig når det er innkokt i litt fløte, passer til det meste.

Dette måltidet kommer nok til å drive meg bra resten av dagen, frem til en evt. lett kvelds ikveld. Imorgen er det lang busstur, men jeg tenker å ta en kraftig fettkaffe før vi reiser. Så får jeg ta noe underveis på en av de mange fergene, og så er det jo pause i Førde. Blir vel en baconpølse på en ferge, uten brød. I Førde vet jeg ikke, men finner vel noe som ikke er så altfor galt. Er veldig innstilt nå, på at rutinene skal være på plass igjen, og det er de også. Regner med litt diverse på feiringen av min bestefar da, i helgen. Men det får jeg ta når det kommer, litt usikker på hva som blir servert osv.

Nå skal jeg slappe av litt, så er det å pakke ikveld og gjøre klar finklærne osv. Skal ikke ha sånn kjempemye med oss, er jo ikke så mange dagene. Men med festantrekk og litt vanlige klær, blir det jo alltid litt. Da er jeg glad for den store reise kofferten vår, der er det plass til mye :-)

Så da blir det en liten ferietur ut av det da, i tillegg til hotell weekenden som vi hadde. Så har vi fått litt avslapping hjemmefra også, og ikke bare jobb.

Ingen kommentarer

Eli

06.08.2014 kl.16:32

Mmmm, hva krydrer du de med? Så utrolig godt ut! Synes IKKE porsjonen var stor btw:)

Lavkarbotips

07.08.2014 kl.22:22

Eli: Har krydret med noe så simpelt som gastromat krydder og paprikapulver :-) Om gastromat krydderet er sunt kan sikkert diskuteres, men jeg er rett og slett svak for det :-)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits