På veien, igjen :-)

Da var vi i gang igjen, jeg har vært på apoteket og hentet ut en haug med medisiner. Kan fortelle mere om dette seinere, i et eget innlegg.

Må si jeg synest det er litt behagelig å ikke kjøre selv nedover, bare sitte bekymringsløst på en buss og nyte naturen/utsikten hele veien. Bruker riktignok tid på reisen, 8 timer ca. til Åsane Terminal. Der plukker mamma oss opp, og der ifra til mamma og pappa er det ca. 30 minutter +

Jeg startet idag også med fettkaffe, men for å være ærlig er jeg litt sulten igjen. Men kanskje ikke så rart når det er 3 timer siden jeg drakk den ;-)

Nå skal jeg nyte turen så godt jeg kan, og gleder meg til å komme frem. Gleder meg kanskje aller mest til lørdag og feiringen, at bestefar/morfar blir hele 90 år er stort. Han er rimelig sprek enda også, full av liv og bor alene og lager mat og alt selv. Han har trygghets alarm og bor i eldrebolig, men det er jo naturlig :-) Gleder meg skikkelig til å se han, morfar er den siste jeg har igjen av besteforeldrene. Så det er spesielt, og jeg er veldig glad i han!

Nå nærmer vi oss første ferge, blir vel et par kaffi underveis tenker jeg :-D Nå føler jeg at vi er på ferietur, og det er vi vel på en måte også!

God dag ønskes til alle!

Ingen kommentarer

merete

07.08.2014 kl.22:23

Hei! Googlet lavkarbo, og snublet over bloggen din :) Du har en flott og inspirerende blogg! Jeg har også pcos og sliter med mye i forhold til det. Vi hadde et ivf-forsøk i 2004, men det var dessverre uten hell. Jeg ble kraftig overstimulert, og måtte innlegges. Men det var jo før jeg visste at jeg hadde pcos. Vi har vært suuuperheldige, og har fått tre barn på egenhånd i ettertid <3 Av en eller annen grunn har mens og sykluser normalisert seg etter første svangerskap. Og det er jo bra :) Men nå er jeg større en noen gang, og sliter mer og mer med angst og uro. Jeg tror at dette har med forverring av pcos å gjøre.

Men nå har jeg fått for meg at lavkarbo kan være en riktig retning å gå.. Jeg er ikke klar, men jeg har begynt å lete frem litt info på nettet i alle fall :)

Kommer til å følge deg videre i forhold til ivf og babylaging <3 Masse lykke til!! I tillegg kommer jeg til å rote masse i oppskriftene dine :)

Klem fra Merete.

Lavkarbotips

07.08.2014 kl.22:30

Merete: Så bra at dere har fått det til med barn da :-) De er ganske forsiktige på haukeland i forhold til stimuleringen, begynner med lav dose og har kort regime. Håper alt går bra for vår del, men man vet jo aldri. Spørr om du lurer på noe med lavkarbo da, er ikke greit å slite med angst. Trening og aktivitet har jeg funnet ut hjelper VELDIG på angst. Vet det er mange som maser om det, men jeg fikk selv erfare hvor utrolig sant det var. Ellers så er jo helt klart et bra kosthold med på å hjelpe. Håper du føler deg bedre etterhvert, og oppnår det du ønsker :-)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits