Fremme hos mamma :-)

Igår reiste vi i åtte timer med buss, noen pauser var det jo underveis (heldigvis). Ellers så synest jeg at det faktisk var litt luksus å reise med buss, kunne bare slappe av og nyte turen sammen med mannen.

Nå er vi hos mamma og pappa, dagen er i gang allerede. Vi skal handle litt på vinmonopolet idag, og vi skal vel ordne litt med noen kaker ol. Imorgen er det dagen, og vi skal dekke bordene på samfunnshuset. Gleder meg sånn til og se bestefar nå, tror jeg må ringe han idag nesten :-) Har ikke sett han på lenge, ser han hver gang vi er her nede og han er hjemme. Kunne ønske vi kunne treffes mere, men sånn er det jo.

Igår var jeg ikke så flink med maten akkurat, det ble ingen bra meny på turen. Idag er jeg imidlertidig innstilt og programert igjen. Altså, jeg vet denne helgen ikke blir perfekt, men jeg gjør mitt beste. Skal koke egg til frokost, spiser det sammen med noe annet som jeg ikke vet hva er ennå :-) Må bare gjøre mitt beste på å være i noenlunde rutine igjen, selv om det nok ikke blir perfekt før vi er hjemme igjen.

Senere idag vil jeg veldig gjerne få tid til å skrive om medisinene mine, hvordan det skal foregå osv. Slik at de som er intressert i det, kan få et innblikk der. Men først nå er det kaffe, snart frokost og andre ting som skal gjøres :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits