Glad og fornøyd i sliten kropp :-)

Ja, da var 90 års festen overstått. Den gikk altfor fort i grunnen, kunne ønsket at den varte enda :-) Men bare det at vi kunne feire morfar med ordentlig fest, skal man jo være utelukkende takknemlig for. Skulle tro det var en 30 års dag vi satt i, og ikke 90 års lag.

Sjeldent store deler av slekta samles sånn, og det var mange flotte ansikter å se igjen. Jeg som drikker alkohol ytterst sjeldent, klarte jo såklart å bli full- men bare god-full, ikke for full ;-) Nå kan det godt være at jeg ikke skal drikke alkohol på veldig lenge, så hvorfor ikke ta den helt ut. Når jeg drikker så sjeldent, blir det gjerne litt ekstra moro når jeg først gjør det.

Idag var vi nede hos morfar igjen, med gavene hans og spiste rester av kake og drakk kaffe. Han var like blid, og uforskammet pigg etter de nattlige utskeielesene. Han kunne til og med fortelle at han hadde forhånds booket samme spillemann til 95 års dagen sin :-) Må bare le (det gjorde spillemannen også), det er så typisk besten. Spillemannen var godt opp i åra han også, men ikke like gammel som bestefar. Men det er jo slett ikke sikkert han orker å spille om 5 år :-p

Jeg innser jo hvor heldige vi er, som har en såååå sprek morfar igjen. Jeg håper vi har han for en del år enda, og at han holder seg like frisk. Får håpe han kan fortsette å bo hjemme, handle selv, lage mat selv og ordne seg selv. Så lenge han har god livskvalitet, er det jo supert.

Tror jeg kan si at jeg kanskje er mer sliten enn besten idag :-) Føles helt greit at vi kan vente til tirsdag før vi reiser hjem igjen, så kan vi slappe av i hele morgen. Jeg tok noen bilder igår, men er litt forsiktig med hva jeg legger ut. Ikke sikkert alle i min fam. setter pris på å spres på blogg og facebook :-)

Dette er vel et bilde som ikke utleverer noen, men samtidig viser hvor sprek morfar er. Han var vel den eneste som hadde tatt med egne dansesko, og han var vel den som danset MEST av alle :-)

Så litt av festgjengen som dere allerede har sett :-) Det er meg som dere ser, så min søster og min kjære på hver sin side. Er vel rimelig tydelig at vi storkosa oss! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits