Huffa meg...

God dag får jeg vel si, siden vi er langt på dag. Vi sov litt lenge idag, og så dro vi nesten rett ned til bestefar sammen med mamma. For å hjelpe han med å få pantet og returnert drikkevarer, slik at han slipper å tenke mere på det. Vi fikk oss også en god latter, når han hadde fått gavekort på G-Sport :-)

Egentlig ikke noe å le av da, men å være 90 år og ha NYTTE av et sånt gavekort er jo fantastisk i seg selv! Blir vel en stund til neste gang vi ser han nå, men vi skal vel ned igjen her om litt over en mnd. i et spennende ærend. Så blir vel en mulighet da tenker jeg :-)

Over til noe annet.... jeg er rimelig sikker på at jeg er allergisk mot "noe". Dette har pågått en stund egentlig, flere år. Men blir gradvis verre, har av og til smertefulle utbrudd i ansiktet med hevelse osv. Men nå begynner jeg å få utslett på kroppen også... det klør litt, men ikke sånn ekstremt. Ser egentlig ut som røde små blemmer....

Se bort ifra tigerstripene mine ;-) Men de rødene "prikkene" er utslett, jeg har dem ikke bare over hele magen, ryggen og armene også.... Så antydning på lørdag, men tenkte ikke mere over det. Igår kveld da vi la oss, så jeg bare nedover magen. MASSE utslett over det hele, sjekket da ryggen også og konstaterte det samme. Idag fant jeg på underarmene også. Igår klødde det ikke, idag har det begynt å klø og det kjennes litt varmt ut. Ubehagelig ja, men håper det forsvinner. Noe sier meg at jeg bør allergitestes muligens, for å prøve å finne ut av det. Har fått en pille allergimedisin av mamma, håper det hjelper. Har aldri før hatt noe sånt, så for meg er det veldig merkelig.
Undrer litt på hva det egentlig kan være, men når jeg har hatt utbrudd i ansiktet har det kommet selv om jeg har spist den reneste lavkarbo mat. Så tror ikke det har noe med sånt å gjøre, tror det er noe jeg rett og slett utvikler større og større reaksjoner på.

Kjenner det hadde vært greit å finne det ut, for man vet jo aldri. Plutselig så blir det alvorlige reaksjoner, og det vet jeg hva innebærer.. da min mor har utviklet meget alvorlig allergi. Hun har av den typen som man dør av, om man får i seg det man er allergisk mot og ikke får behandling raskt. Det er rett i anafylaktisk sjokk, så det er jo rett og slett farlig. Hun har epi penn da, så det er greit :-)

Jeg bare vet hvordan allergier kan utvikle seg, så tror en tur til legen er på sin plass etterhvert :-)

Nå er det siste dag hos mamma og pappa for denne gang, neste tur blir i forbindelse med forsøket vårt på Haukeland. Det gledes :-)

8 kommentarer

Hjalmfrid

11.08.2014 kl.16:45

Hmm, ser ut som en allergisk reaksjon for noe, eller kanskje det er hormonforandringer?

Uansett, god bedring :)

Lavkarbotips

11.08.2014 kl.20:21

Hjalmfrid: Hormonforandringer? Hva kan være årsaken til det? Har pcos, men har aldri hatt noe lignende før.

Hjalmfrid

13.08.2014 kl.16:56

Hmm. Nei, kan være svetteblemmer grunnet varmen, eller va d sånt så kom pluttselig?

Lavkarbotips

13.08.2014 kl.19:58

Hjamfrid: Ja, dette kom helt ut av det blå :-) Tror ikke det er svetteblemmer, har aldri hatt det før iallefall.

Hjalmfrid

14.08.2014 kl.10:55

Da er det sikker noe du har reagert på :)

Lavkarbotips

14.08.2014 kl.11:41

Hjamfrid: Men da burde det vel gå bort snart :-)? Er enda verre nå :-p Må ta meg en tur til legen om det ikke blir bedre snart ;-)

Hjalmfrid

14.08.2014 kl.23:15

Ja, da vet jeg nesten ikke hva det kan være. Gå til legen du, for sikkerhets skyld :)

Lavkarbotips

15.08.2014 kl.10:11

Hjamfrid: Ja må se det an over helga :-)

Lavkarbotips

15.08.2014 kl.10:11

Hjamfrid: Ja må se det an over helga :-)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits