Planer!

Nå er det på tide å bli ordentlig strukturert igjen, få i gang mine gode vaner 100 prosent igjen. 2014 har vært et bra år for meg, absolutt, selv om jeg nå er litt utafor. Men planer for struktur skal nå legges, og jeg tror det blir bra :-)

Imorgen er det mange timers busstur, og det er egentlig greit. Kan slappe av, sove litt kanskje og bare flyte med. Onsdag derimot er vi hjemme igjen og rutinene skal så spikres, det er helt sikkert.

Onsdag er det trening igjen, og det blir spennende kan man si. Tror det blir en styrkeøkt, men er ikke helt sikker. Mulig det blir en kombiøkt, får se det an hva jeg føler for når vi kommer til onsdag. Tror nok min løpeform er noe redusert igjen, men tror den fort kommer på plass igjen også. Er jo bare å begynne, trening er jo en ferskvare som må vedlikeholdes. Akkurat som kostholdet er :-)

Jeg er inne i en tenkefase på kostholdet også og strategi, såklart er det lavkarbo jeg skal spise. Det er en selvfølge, men jeg vurderer et lite prosjekt. Men før jeg røper noe, vil jeg faktisk prøve selv og se hvordan det funker for meg :-)

Nå skal det hviles litt, så skal det pakkes. Bussen imorgen går ikke før halv et, så trenger ikke grytidlig opp heller, JIPPI :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits