#Fatkini???

Hmmmmm, jeg er VELDIG usikker på hva jeg synest om denne #taggen. Jeg visste ikke at dette var en populær tag før igår, da jeg kom over noen nyheter på facebook.

Bare for å ha det helt klart, jeg har absolutt INGENTING imot store damer i bikini. Jeg synest det er råflott at kvinner i ALLE størrelser, bruker akkurat det badetøyet de ønsker. Det er ikke størrelsen på kroppen som skal avgjøre, om man har lov til å bruke bikini eller ei.

Men det er mere taggen, #Fatkini, som får meg til å stusse litt. Synest ikke det er så veldig pent navn, og jeg ville kanskje hatt et penere navn på det. Samtidig ser jeg jo humoren i det da, for jeg går utover at det er en god dose humor og selvironi som ligger bak navnet. Uansett er det jo råbra at damer har guts, og tørr å vise seg frem. Jeg har sansen for å gjøre akkurat det man vil, uavhengig av størrelse. Å delta sosialt, og vise seg offentlig og ikke være redd. Det er tøft for mange å gjøre det, og mange gjemmer seg. Det gjorde jeg selv på mitt største.... derfor er det jo knall at tøffe damer går forran og viser at man godt kan gjøre det. Alle har rett til å vise seg frem, og det burde være en selvfølge. Så derfor oppfordrer jeg alle, fra tynn til tjukk, gjør akkurat det som passer DEG og drit i alle andre. Så lenge det du gjør ikke går ut over andre, er det bare å kjøre på :-)

(Bildet er sqreenshoot fra google, jeg søkte på fatkini).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits