Bli med på instagram!

Dere, jeg vet mange har instagram og det har jeg også. Har en profil i forbindelse med bloggen, som sikkert ikke alle er klar over. Jeg heter det samme der, Lavkarbotips. Der kan dere følge meg om dere vil, for raske oppdateringer osv. Det havner litt forskjellig der, men prøver å laste opp mest mulig matbilder.

Har veldig lyst til å ha dere med på å tagge deres bilder også, så derfor vil jeg opprette en egen tag for de som vil være med. Bruk tagen #lavkarboimitthjerte på dine matbilder på instagram, eller du kan også bruke mitt navn #lavkarbotips om du vil, eller begge deler ;-)

Personlig synest jeg #lavkarboimitthjerte var så vakker, og det er ingen andre bilder på den taggen. Så der kan vi samle alle mulige matbilder, og vise hva vi spiser. En gang i uken (eller noe sånt), kan jeg plukke ut noen bilder og dele i en bildeserie på bloggen. Bare en idé, så blir det spennende og se hvor mange som slenger seg på. Meningen er jo rett og slett å inspirere hverandre såklart, om du gidder må du/dere gjerne legge ved oppskrifter på bildene. Om dere lager noe ekstra godt, som dere brenner etter å dele videre.

#lavkarboimitthjerte
Er altså taggen, slå dere med :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits