Planlegging!

Av og til hjelper det å skrive ned hva jeg skal gjøre iløpet av uka, det er slett ikke alltid at det blir sånn. Men har jeg en plan, så vet jeg iallefall HVA jeg kan lage. Om det plutselig blir noe annet (som såklart er lavkarbo), gjør jo ikke det noe. Men å ha en meny som utgangspunkt, er veldig nyttig. Så handler man inn etter det!

Noen nyttige tips når man skriver meny, er å prøve å tenke fornuftig når det kommer til tilbehør. I min meny jeg har skrevet for de nærmeste dagene nå, har jeg tatt høyde for å bruke kremfløte i flere av middagene. Da kan jeg kjøpe en boks og ha den til hele uka. Slik at jeg ikke må ha både rømme, creme fraiche, fløte ol. på en gang. Da får man et overfylt kjøleskap, og mister lett kontroll. Prøver også å samkjøre grønnsakene med mannens mat (som ikke spiser lavkarbo). Litt planlegging gjør at matsvinnet blir mindre, og du slipper å lure på hva du skal spise.

Jeg har også valgt å føre inn treningen min, begynner rolig igjen nå. Føler meg frem, og bygger meg opp igjen til der jeg var.

Husk taggen på instagram: #lavkarboimitthjerte
For å tagge matbilder, oppskrifter ol. :-)
Ser at det allerede er kommet mange flotte bilder der, det er jo super flott å se.

3 kommentarer

Izayoi

14.08.2014 kl.09:28

Jeg har en tendens til å lage månedsplaner for mat jeg, så handler jeg inn kun en gang i uka. Sparer en del penger på det har jeg funnet ut :)

Lavkarbotips

14.08.2014 kl.10:26

Izayoi: Ja, det vil jeg tro :-) Har ikke hode til i planlegge så langt frem i tid jeg ;-) Men jeg kjøper stort/store pakker, så har jo ofte mat iallefall et par uker til middag :-)

Lavkarbotips

14.08.2014 kl.10:26

Izayoi: Ja, det vil jeg tro :-) Har ikke hode til i planlegge så langt frem i tid jeg ;-) Men jeg kjøper stort/store pakker, så har jo ofte mat iallefall et par uker til middag :-)

Anne

14.08.2014 kl.21:44

Så bra at du legger ut ukes planen din, da kan jeg få litt tips selv:-) I går ble det lavkarbo pannekaker, vedig gode. smakte nesten som vanlig pannekake :-)

Lavkarbotips

15.08.2014 kl.10:13

Anne: skal prøve å fortsette å legge ut mine planer fremover, er middager jeg virkelig har behov for å planlegge. andre måltider synest jeg er rimelig lett :-)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits