Jeg tjuvstarter på skikkelig deilig høstmat!

Idag har jeg tjuvstartet på høstmaten, aller så lite. Eller, dette er vel i grunnen helårsmat. Men av en eller annen grunn, er sopp noe som jeg liker ekstra godt på høsten.
Idag lagde jeg da rett og slett karbonader med stekt løk og soppsaus. Ufattelig enkelt, og er gjort på kort tid. Enkelt forklart:

Karbonader:
Karbonadedeig blandes sammen med ønsket krydder, formes og stekes i smør. Ikke stek for mye, da blir de tørr.

Stek løk i smør og smak til med litt salt. Jeg brukte en halv stor løk til meg alene.

Lag soppsaus til slutt, jeg brukte to store sjampinjonger til meg. Skjær i skiver, stek i smør til de er gyllenbrun. Hell ca. 1 dl. kremfløte over i stekepanna, kok inn i ca. 30 sek mens du rører. Smak til med salt og pepper.

Server og NYT!

Veldig, veldig godt og ikke minst enkelt. Jeg er ufattelig glad i sopp, jeg hatet det som liten. Men tror jeg bare synest det så ekkelt ut (hvilket det absolutt ikke gjør), og jeg smakte vel knapt. Nå digger jeg det, og det er smakelig til det meste av kjøtt. Sammen med fløte er det en uslåelig kombo.

Ingen kommentarer

Hjalmfrid

14.08.2014 kl.23:20

Nam, nam :) Så himmelsk ut.

Lavkarbotips

15.08.2014 kl.10:11

Hjamfrid: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits