Angst og trening!

Det er mye snakk om bruk av trening for å redusere angst, og jeg kan fortelle dere at det er IKKE uten god grunn. Det er på høy tid å få begynt å trene igjen for min del, jeg kjenner nemlig at uroen og angsten sniker seg på igjen. Ikke direkte angst enda, men en slags indre, gryende uro.

Da jeg begynte å trene i desember ifjor, tok det litt over en mnd. Da var så og si all angst og uro forduftet, det er ikke tull engang. Jeg er en person som er veldig disponert for å få angst, jeg er en bekymret person av natur. Jeg har slitt med mye angst før, men har stort sett hatt kontroll. Men selv om angsten er under kontroll, så er det ikke behagelig å leve med mye indre uro og mindre angst anfall. Det sliter mye på humør og kropp, og det tar mye energi.

Nå skal det bli godt å komme i gang med treningen igjen ja, før det får gro i meg igjen. Det er faktisk sant, trening gjør ufattelig mye godt psykisk også og ikke bare fysisk. Begynner imorgen med en pilatesball økt, kan ikke kjøre full guffe med så lang pause. Så føler meg frem imorgen, men ser veldig frem til det.

Trening er i høyeste grad en ferskvare, som må vedlikeholdes for å beholde effekten.

2 kommentarer

Mari Thorsberg Andreassen

14.08.2014 kl.23:10

Helt enig, det har en enorm effekt! Selv sliter jeg med depresjon, og tidvis også angst. Trening hjelper! Men jeg har en tendens til å overdrive det litt, ta to treningsøkter om dagen osv. Og da går jeg jo ned for full telling igjen.... Så viktig å ikke overdrive treninga heller!

Hjalmfrid

14.08.2014 kl.23:25

Mye fordeler med å trene, blandt annet det du skriver om det med angst :) Og at trening er bare kjempegøy :D

Stå på videre!

Lavkarbotips

15.08.2014 kl.10:11

Mari: så bra det hjelper deg også, men som du sier. å overdrive er litt feil det også..

Lavkarbotips

15.08.2014 kl.10:12

Hjamfrid: Ja, det hjelper virkelig på psyken. og er helt enig med deg, det er gøy :-)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits