Så uendelig svak!

Jeg kan være uendelig svak, jeg har mine øyeblikk for å si det sånn. Som oftest så klarer jeg å stå imot, og svakheten varer i kanskje 5 minutter.

Et tips til ALLE, ikke under noen omstendigheter gå på butikken når du er sulten. Iallefall ikke om du er sliten i tillegg, og du nesten nettopp har kommet på den sunne linje igjen. Drittmaten sitter for ferskt i minnet, og det å falle for fristelser er veldig lett.

Igår da vi skulle handle var kl. nesten 14.00, jeg hadde ikke spist på hele dagen, gjentar- jeg hadde ikke spist... Det gikk fint det, helt frem til butikk døra. Vi hadde vært på flere avtaler, og jeg var trøtt og lei i tillegg. Før vi gikk inn i butikken tenkte jeg den høyst skadelige tanken.... jeg gir faen, bare for denne helgen!

Men i det 2 minutter var passert, og vi var inne i butikken fikk jeg samlet tankene mine. Hvorfor skal jeg gi faen i helga? Jeg har jo gitt så saftig F... i hele sommer! Kom fort på riktige tanker igjen, og gjorde akkurat som planen var. Ingen unnskyldning og ikke noe tull. Men jeg var svak, skikkelig svak i noen få minutter. Dette viser hvor fort tankene våre kan vippe oss av pinnen, hvor mange unnskyldninger vi kan lage for oss selv.

Vet dere hva som redda meg? Jeg tenkte plutselig på IVF, tenkte jeg kan jo ikke holde på sånn om jeg skal komme meg gjennom den tøffe behandlinga der. Da trenger jeg å føle meg frisk og rask ellers, slik at jeg kan takle evt. bivirkninger på best mulig måte.
Det nærmer seg nå, med stormskritt..... det er nervepirrende.

Så denne ble med hjem, og jeg er overlykkelig for at gubben valgte denne. Jeg liker nemlig ikke fruktnøtt :-)

Så jeg var uendelig svak i et par minutter, men endte visst opp med å være uendelig sterk istedenfor. Derfor er det å ta kontroll over hodet sitt jobb nummer en når man vil endre livsstilen sin, det er helt sikkert.

5 kommentarer

Izayoi

15.08.2014 kl.11:42

kjenner meg godt igjen her ja :) Prøver og ha en handleliste når jeg skal handle og så holde meg til den, sulten eller ei ^^ Det funker ikke alltid, men som oftest :D

Blir nok ikke en helt snill helg for min del heller siden jeg skal hjem til mine foreldre og der blir det alltids litt ekstra kos. Men det unner jeg meg, har gått ned i sommer, så da så :D

Lavkarbotips

15.08.2014 kl.11:47

Izayoi: wow, grattis! :-) det er sterkt gjort må jeg si! Kos deg i helgen :-)

May-Britt

15.08.2014 kl.13:51

Hehe... er ikke mye svak du nei :) Det er disse tankene som stopper oss når vi tar en dårlig avgjørelse vi må heie frem. Og så blir vi flinkere og flinkere til å ta gode valg.

Du tok ett godt valg for deg selv, gratulerer.

Og fruktnøtt er fysj....

God helg!

Heidi

15.08.2014 kl.14:02

Flinke deg!!

Lavkarbotips

15.08.2014 kl.16:06

May-Britt: :-D Ja, fruktnøtt er æsj :-p

Kristin Sjo

15.08.2014 kl.19:00

Et tips kan jo være å velge en atkins bar i stedet, så slipper du alle karbohydratene :-)

Lavkarbotips

16.08.2014 kl.00:40

Kristin: klarte å holde meg unna heldigvis :-) fruktnøtten er ikke min, gubben sin ;-) Hater fruktnøtt sjokoladen, så er glad gubben liker den. jeg blir overhodet ikke frista av den iallefall :-D

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits