Vær med å støtt Onkels Gård!

Får jeg be om deres oppmerksomhet en liten stund?

Jeg føler at jeg som blogger med en ganske stor lesergruppe kanskje kan hjelpe litt til her, derfor velger jeg å gjøre det. Det føles riktig å prøve å gjøre noe, siden denne situasjonen er ganske alvorlig på flere måter. Vet ikke hvor mange av dere som har hørt om Onkels Gård? Jeg har aldri vært på Onkels Gård, men jeg vet godt hva den gården står for alikevel. Jeg kjenner ei tøff jente som har sterk tilknytning til den gården, og gjennom henne vet jeg godt hvor viktig akkurat Onkels Gård er. Onkels Gård har betydd og betyr mye for mange, gården driver arbeidstrening og bo trening for de som trenge det. Mange ungdommer som har det vanskelig har fått hjelp på Onkels Gård, og gården drives av det flotte paret Hege Nybråten og Geir Anton Nybråten. Med sin kjærlighet opp igjennom årene, og store stå-på-vilje, har de drevet gården opp og frem. Slik jeg har forstått det har ikke gården noen form for statlig støtte, og dermed avhenger mye av driften på høyst frivillig arbeid.

Nå har imidlertidig det meget triste skjedd, Hege Nybråten har blitt svært alvorlig syk. For å kunne opprettholde driften av Onkels Gård, trenger de mer enn noen gang støtte for å drive på. Det er høyst usikkert hvor lenge den hjertegode dama blir borte, og jeg må bare si at det er høyst ufortjent at dette skjedde akkurat henne. Det viser bare hvor skjørt livet virkelig er, men om hun bare er halvparten så sterk som det jeg har fått inntrykk av, ja da kommer hun lynsterkt tilbake. Om dere vil ha mere info om Onkels Gård, må dere følge linkene jeg legger ut i dette innlegget. Jeg håper det er noen som vil hjelpe i en svært vanskelig situasjon, og at gården kommer styrket ut av dette og ikke svakere. Jeg vet de har mange gode hjelpere og støttespillere, men det kan aldri bli for mange. Det er kostbart å drifte en slik gård, og så mye som de har gjort for så mange, synest jeg det er på sin plass at de nå får den hjelpen de trenger. Alle monner drar, og det trenger ikke være pengestøtte heller.

Måter du kan bidra på er å gi forbruksvarer, jobbe frivillig på gården, gi lopper til det store loppemarkedet som arrangeres helgen den 22-24 August (22. Aug. er det kun mulig å levere lopper), gi pengestøtte til gården (gavekonto: 1604.06.11286) og selvfølgelig ved å delta på arrangement som gården arrangerer. De har en egen gave/støtte konto som det kan settes penger innpå, om det er det man ønsker. Anbefaler egentlig å gå inn på facebook sidene som er opprettet, for mere informasjon og der er det mulig å spørre de som styrer sidene om hvordan dere kan gi deres bidrag. Gruppen for loppemarkedet finner dere HER gruppen for støtte til Onkels Gård finner dere HER Onkels Gård har også en hjemmeside som dere kan besøke for å sette dere inn i hva dem driver med, den finner dere HER

Kort fortalt driver gården med:

  • Leir for barn og ungdom i ferier og helger (hvert år gir de dessuten også bort leirplasser, til vanskeligstilte familier)
  • Ridekurs
  • Terapibesøk med hund
  • Hundestylist der de tar imot hunder for stell, klipp og bad
  • Dyrepensjonat
  • Og som nevnt tar de imot vanskeligstilte som trenger bo/arbeidstrening i kortere og lengre perioder

Gården ligger i Gjøvik, omtrent 2 mil fra Gjøvik sentrum i sted som heter Vardal. Onkels Gård drives altså på høy frivillighetsfaktor, å gi støtte i en eller annen form til Onkels Gård vil iallefall være med på å ta noe av det økonomiske presset bort. Slik at Hege får konsentrert seg mest mulig om å samle krefter, til å bekjempe sykdommen. Anbefaler som sagt å ta kontakt med de som styrer og arrangerer på facebook i vedlagte linker i dette innlegget! Hege Nybråten deler sin kamp mot sykdommen på facebook vet jeg, der er det mulig å følge med for de som ønsker. MEN selv om det skulle være aller så fristende, IKKE SEND PM til henne. Hun har ikke energi til å ta innover seg hundervis av privatmeldinger. 


#Onkelsgård


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits