Drittlei nå!

Jeg er så drittlei nå, drittlei av å vente! Som dere alle vet, så skal jeg/vi i gang med IVF. Det er jo helt klar VI, men det føles litt som JEG i starten. Er jeg som må ta sprøytene, og jeg som må på alle undersøkelser frem til dagen for egguttak. Det er ikke til å legge skjul på at IVF er mest kvinnens jobb, jeg sier derimot ikke at mannen er upåvirket. Psykisk tærer det nok på begge parter, så er ikke lett for mannen heller.

Men nå er jeg så lei, jeg angrer på at jeg ikke kontrollerte syklusen min nå med femar, at jeg ikke gjorde en avtale på det med klinikken. For nå er syklusen min HELT over styr, jeg aner ikke hvor jeg er litt en gang. Jeg vet bare at det er en evighet siden denne syklusen starter, forrige mens startet 6 juli....

Jeg var forberedt, i aller høyeste grad. På at denne syklusen ville være høyst usikker, siden den ikke er hormon styrt. Så nå venter jeg/vi da, venter og venter med visshet om at vi starter når tante rød kommer.

Så her sitter jeg, med en hel bærepose med sprøyter klart fra apoteket. Venter og venter, OG venter. Ikke blir jeg klokere heller, når kommer den? Jeg hentet ut medisinene før vi reiste i 90 års dag, livredd for at jeg skulle gå glipp av starten om syklusen plutselig skulle starte. Såklart skjedde jo ikke det, men håpet var vel der.

Sånn er det å være en pcos'er, helt umulige sykluser. Jeg hååååper det snart kommer seg, så vi får kommet i gang her. Er så meningsløst å sitte klar og bare vente, vente og vente...

Får håpe det blir noe fart til helgen igjen nå da, har et ørlite håp om at det skjer noe da. Jeg håper jeg har rett, for dette er jeg mektig lei av.
Er på tide vi får kommet i gang nå, men kroppen min vil tydeligvis pine meg litt ekstra.

2 kommentarer

Wenche Andersen

17.08.2014 kl.11:04

Ingen mulighet for at du kanskje har blitt gravid naturlig da ?

Jeg har selv for mange år sia gått å venta på tante rød for å få starta me pergotime..

mensen kom aldri. ... Æ va gravid. Den gangen endte desv i spontan abbort.

Men æ har tre flotte barn ;-)

Lavkarbotips

17.08.2014 kl.11:28

Wenche! Nei, det tror jeg desverre ikke det er mye muligheter for.... Jeg er såre vant med at sykluser som ikke er hormonstyrt, bare er tull :-p Hadde jeg vært gravid tror jeg at jeg hadde grått en skvett eller 10, for vi har brukt nesten 7000 på å ta ut medisinene. og de kan ikke leveres tilbake heller, for jeg har hatt de i rom temp. :-/ Men jeg tror nok neppe jeg er gravid altså, veldig veldig veldig liten sjanse for det ;-)

Vektkampen108

17.08.2014 kl.13:57

Ikke tenkt på det, så kommer den.. :) Hormoner er noe rare greier og enda mere blir det av det hvis man tenker hele tiden.. :)

Lavkarbotips

17.08.2014 kl.14:27

Vektkampen: Ja, kanskje det. som pcos'er så er jeg uansett vant med at hormonene mine IKKE er i balanse what so ever :-)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits