Jeg ønsker å bli kostholds rådgiver!

Der har jeg sagt det høyt...i all offentlighet. Jeg har så lyst til å bli kostholds rådgiver, at jeg tror jeg blir nødt til å realisere drømmen min. Jeg har så lyst til å faktisk jobbe mere med dette å veilede andre mennesker, og jeg tror jobben ville passe meg ypperlig (uten å skryte for mye av meg selv da). Dette er jo noe jeg VIRKELIG brenner for, og kan jeg utdanne meg og få jobbe med det mere seriøst i tillegg. Ja, da tror jeg at jeg blir overlykkelig.

Dette er ikke en tanke jeg bare har fått sånn plutselig, jeg har tenkt på det LENGE. Nå er lysten så stor, og det kjennes så rett at jeg må ta tak i det. Hvor første skrittet tas vet jeg ikke helt, men at jeg må ta den utdanningen som trengs er jo klar. Det koster litt, men det er det gjerne verdt. Jeg vil også sjekke mine muligheter for støtte til dette, men vet ikke om det er mulig.

Så hva tror dere da? God idé? :-)

20 kommentarer

Hjalmfrid

17.08.2014 kl.20:41

Det hadde du nok passet til :) Jeg sier bare: Go for it :D

Lavkarbotips

17.08.2014 kl.20:45

Hjamfrid: Så utrolig hyggelig sagt, tusen takk :-)

Kattelabb

17.08.2014 kl.21:03

Jeg trenger gjerne mat tips! :) skulle gjerne hatt tips til gode sunne og billige middager osv som ikke er så komplisert. Om du vil å har tid til å gi meg tips så kontakt meg på Helenepii@live.no håper på hjelp mvh Helene! :)

Ellen Bjørnvald

17.08.2014 kl.21:11

Det drømmer jeg om og😊 må bare bli litt friskere først. Du passer nok til det så kjør på👍

Gina#TurboTURi

17.08.2014 kl.21:43

Kjør på etter drømmen. Jeg drømmer om det samme, det ville vært fantastisk å jobbe som kostholdsveileder og spesielt mot barn og unge.

Ellen

17.08.2014 kl.22:24

Jaaaaaaaa :)

Lille ullen

17.08.2014 kl.23:00

Syns du sa her en dag at du ikke hadde utstråling?? Da må du ta en titt til i speilet 😍

Og kjempebra å gå for drømmen sin 👍👍 Du klarer hva som helst hvis du virkelig vil ⭐️

Anja

17.08.2014 kl.23:13

Dette har jeg bare ventet på! Med SÅ mange som hevender seg til deg for råd og hjelp til livsstilsforandringer, og all den tiden du bruker på det, så syns jeg det bare er rett og rimelig at du skal ta betalt for det også! Med utdannelse på plass, så kan du faktisk ta deg betalt for rådene du gir på bloggen din også. Se bare på hildechristina.com. Hun er en bloggbasert hudpleieguru (jeg følger henne ivrig), og hun opererer med at man kan kjøpe hudpleieprogram av henne i forskjellige prisklasser. Dette lever hun av, samt affiliate programmer fra forskjellige nettsider. Dette kan klart du gjøre også! Finnes mange utdannelser der ute innen ernæringsfysiologi, og en del er nettbasert så du slipper å flytte. Til gjengjeld er nettbasert dyrt. Penger kan du få fra lånekassen til dette (bare NOKUT-godkjente programmer). Det kan virke dyrt, men tenkt på dem som fulltidsutdanner seg, de jobber seg opp en del gjeld hvis de tar fullt lånd og stipend. Dermed blir det ikke "mye" å betale ca 1100 kr per studiepoeng (altså ca 66 000 kr for et årsstudium f.eks). Sjekk forresten ved ditt NAV kontor hvis du for tiden er helt eller delvis arbeidsledig om du kanskje kan få deler av utdannelsen dekket? Uansett hva du velger, sørg for at du velger et studiested med litt tyngde (pass på at det er NOKUT-godkjent). Uansett hva du lander på: GO FOR IT!! Det er på tide at du får betalt for alle gode råd du gir! :)

Linda

18.08.2014 kl.08:15

Det synes jeg absolutt du skulle satse på. Du har jo tilegna deg så mye kunnskap i løpet av årene du har holdt på. Og er du interessert i et emne så lærer man ofte lettere og fortere også, min teori i allefall! Stå på og bare gjør det.

Izayoi

18.08.2014 kl.09:54

Kan ikke se en eneste grunn til at du ikke skulle klare det :) Go for it! :D

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.10:44

Kattelabb: :-) jeg får se hva jeg får tid til, ellers så er bloggen min til full disposisjon :-)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.10:44

Ellen Bjørnvald: Tusen takk :-) Følg din drøm også!

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.10:45

Gina: Tusen takk, det samme til deg. kjør på :-)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.10:45

Ellen: :-)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.10:47

Lille ullen: Tusen takk :-) Det var da pent sagt, desverre ser man sjelden egen utstråling... :-) Jeg bare MÅ gå for dette. så jeg må bruke litt tid nå på å finne ut mine muligheter for dette, eller mulighetene er jo der og jeg vet jeg veldig godt kan klare det. Må bare finne ut om det blir skole, nettstudie eller hva :-)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.10:49

Linda: Tusen takk :-) Jo, jeg MÅ visst gjøre dette ;-) Kjenner det i hjertet mitt ?

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.10:51

Izayoi: Ja, jeg må visst det. Jeg er VELDIG innstilt på å gjøre dette nå, men litt spent på hvor lenge jeg må vente for å komme i gang :-)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.10:56

Anja: Tusen takk for mange gode råd :-) Jeg er veldig innstilt på å gjennomføre dette, så jeg kommer til å ta kontakt med NAV bare for å høre. Så får jeg se hvor veien går, hvor lenge jeg må vente før start. Usikker på hvordan jeg skal gjøre det, man kan jo studere i mange år. Men føler jeg har blitt så "gammal" at jeg ikke orker mange år på skolebenken nå. Men kan jeg jobbe ved siden av så kan jo alt gå... men noe må jeg gjøre, føler jeg bare MÅ ta tak i dette. Er jo egentlig et fint supplement til den utdannelsen jeg allerede har, har fagbrev som kokk nemlig :-)

Hanne

18.08.2014 kl.11:05

Jeg skal begynne på ernæringsstudiet nå denne høsten og gleder meg vilt!!

Tips, du må (burde ha hatt) kjemi 1 og R1 matte. Biologi er også veldig nyttig å ha hatt! Sjekk ut Bjørknes Høyskole sine sider, der har de også nettstudier og deltidsstudier :)

Jeg følte også at det var dette jeg "måtte" studere og tror at da må man rett og slett bare gjøre det, hvis det føles så riktig :D

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.15:03

Hanne: høyskole høres voldsomt ut :-p Jeg er plutselig i tvil om hva jeg trenger av alt, for jeg har ikke allmennfag, siden jeg har tatt yrkesutdanning... Så i værste fall må jeg til med allmenn påbygging også.. men jeg vet det finnes flere grader av denne utdannelsen, så jeg må sjekke grundig. Spent :-)

Eli

20.08.2014 kl.15:41

Så flott! ;) passer deg utmerket;)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits