Drømmer kan bli virkelig!

Jeg slapp katta ut av sekken igår, og overraskende mange hadde enten bare venta på det. Eller, så mente de iallefall at jeg burde gå for det, og bare gjøre det. Jeg er så enig med dere altså, jeg må bare hoppe i det.

Nå er det jo litt usikkert hvor lenge jeg må vente for å komme i gang, og jeg er litt småredd i forbindelse med vårt iherdige forsøk på familie forøkelse. Men nå finnes det jo muligheter for nett studier, eller delvis nettstudie og litt skole. Mulighetene tror jeg er mange, og vil jeg nok, løser jeg det! Er ikke første gangen noen tar en utdannelse, selv om de har barn på vei/ eller små barn.

Jeg har jo allerede en utdannelse fra før, det er ikke sikkert alle vet det. Men jeg er faktisk utdannet kokk og har fagbrev i det, så da passer det gjerne ekstra godt med et supplement som kostholds veileder/rådgiver i tillegg ;-)

At behovet for kostholds veiledere er tilstede, det er nå iallefall helt sikkert. Kostholdet går for mange i HELT feil retning, og mange kan ikke engang lage sin egen mat. Derfor blir det mye ferdigmat, som aldeles ikke er sunn. Så da kan jeg forhåpentligvis om noen år lære andre både å spise sunt, OG klare å lage maten selv på en enkel måte.

Jeg må helt klart sjekke ut hvor lang tid det kommer til å ta å utdanne seg, jeg må innrømme at jeg ikke er så sugen på å bruke for mange år. Jeg vet det finnes mange kurs og utdannelser innen temaet, så jeg må finne det som passer meg. Det er så lenge siden jeg var student, at mye er glemt her ja. Men sort ser jeg ikke på det, for så lenge jeg brenner for temaet, er det desto lettere å lære seg ting.

Turen min videre med dette nå går vel innom NAV tenker jeg, for å høre hva som kan gjøres der og om de i det hele tatt KAN hjelpe med noe. Jeg er jo så og si arbeidsledig, nesten. Så er verdt et forsøk iallefall, alt må sjekkes opp i :-)

Nå går turen ut en tur, kort tur på jobb, litt handel og så må jeg søke nettet litt senere for å finne diverse info. Antar at jeg muligens må vente til neste år om jeg er uheldig, spørs om jeg kan hive meg utpå noe nettbasert eller ikke. Om det blir nettbasert, håper jeg bare jeg klarer å være strukturert og sette av fast tid til studier :-)

Dette skal bli en bra dag, bra start på en ny uke! De sier det skal komme regn, men akkurat nå skinner sola :-)

Husk å bruke taggen #lavkarboimitthjerte på instagram da folkens, begynner å samle seg en god del fine matbilder der. Veldig gøy å se på alle bildene, og det er mye inspirasjon å hente! :-)

6 kommentarer

Kristin

18.08.2014 kl.11:48

Lykke til!

Jeg har vært både gravid under studiene, og hatt barn mens jeg studerte. Dette med deltidsjobb. Alt går an, og en får mye tid sammen med lille,- og mye mammatid foran bøkene :-)

Laila

18.08.2014 kl.12:23

Hei!

Ja, det er gøy å ha funnet - og så ta valget om - en ny studieretning. Spennende! :-)

Lykke til med det!

P.S. Den kremete sausen på bildet med koteletten og salaten, er det en slags dressing? Den så god ut!

Izayoi

18.08.2014 kl.13:04

Vel.. siden jeg er googler av natur:

http://www.studentum.no/utdanning/kostholdsveileder-111059

Kanskje noe for deg, ta det som kurs :)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.15:05

Izayoi: Joda, jeg også har googlet :-p hi hi hi, så vet det finnes kurs både korte og lengre. Vil gjerne gjøre det litt ordentlig da, men ikke for heavy heller :-) Tusen takk for tips da :-)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.15:07

Laila: Det er rømme dressing og er i prinsippet bare rømme, tilsatt krydder man liker :-) Salt, pepper, hvitløk, basilikum, andre urter, paprika ol. er sikre vinnere :-) Så er det lurt å smake seg frem når det gjelder krydder, alle har liksom litt ulik smak ;-)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.15:08

Kristin: Ja, ingenting er umulig :-) Litt typisk at jeg virkelig har bestemt meg nå da, nå når vi lukter på målet om å bli foreldre.... men vi får se hva som skjer. Jeg VIL dette, og mannen min er VELDIG positiv til det :-)

Hjalmfrid

18.08.2014 kl.17:08

Du kommer nok til å klare det :) Blir nok en flott veileder. Blir spennende å følge deg underveis i utdannelsen :)

Lavkarbotips

18.08.2014 kl.17:26

Hjamfrid: Tusen takk :-) Har tro på at dette er en jobb jeg passer bra til. massevis av personlig erfaring, kombinert med utdannelse så blir det bra :-)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits