Var skikkelig redd en periode...

Var for å være helt ærlig ganske bekymra og redd en periode, redd for mitt eget kosthold. Jeg aner at det kan være flere som føler det sånn etter sommeren, så da får jeg vel skrive noen ærlige linjer om dette. Det kan jo hjelpe andre i beste fall :-)

Dere vet jo at jeg sleit skikkelig med struktur i kosten i omtrent hele Juli, når vi var på turné hadde jeg ikke tid til å bekymre meg over det. Jeg var ikke redd eller bekymra da heller for såvidt, for jeg stolte på at ting ordna seg når vi kom hjem. Men for å være 100% ærlig ble jeg litt bekymra da jeg begynte påan igjen, like før vi reiste ned for å delta i 90 års dagen til bestefar. Jeg hadde ko strategien på at jeg skulle være flink der nede, med unntak av selve bursdags kvelden. Men det rakna allerede på bussturen nedover, og da ble jeg helt ærlig litt redd. Morningen etterpå begynte jeg bra med lavkarbo brød hos mamma og de, men på kvelden rakna det med godteri. Så kom bursdags dagen, og da var jeg ikke flink. Så skled det ut, og jeg ga totalt faen. Men ble faktisk bekymra da, for hvordan dette skulle bli fremover. Var litt stressa innvendig, og tenkte en del.

Men nok en gang fikk jeg bevist at det er reiser jeg sliter mest på, når jeg er hjemmefra. Det er akilleshælen min, og kommer alltid til å være det tror jeg. Jeg jobber iherdig med saken om å bli bedre på det, av og til lykkes jeg med det en helg på reise. Av og til, eller ganske ofte, feiler jeg. Men jeg tenker som så, jeg er glad det går fint HJEMME. Er jo tross alt der jeg er 80% av tiden :-)

For nå er vi her hjemme, og jeg tok tak forrige torsdag var det vel. Holdt på å gå i fella på torsdagen da vi handla inn til helga, og drite med å starte til idag.. mandag! Men jeg klarte å ta til fornuft, jeg starta og bare gjorde det. Det har gått så fint, og nå føles det helt naturlig og jeg begynner å føle meg som meg selv igjen. Kroppen begynner å fungere normalt igjen, og jeg begynner å føle meg bra i kroppen igjen.

Poenget her til dere andre som sliter etter sommeren er defor, du må bare GJØRE det. Bestem deg, ta sats og vær bestemt. Evt må du ha noe lavkarbo vennlig søtt ved din side, om du vet søtsuget kommer de første dagene. Men som regel avtar jo alt dette etter 3-4 dager, og man er totalt inne i gamet igjen. Særlig om du er vant med lavkarbo fra før, går det utrolig fort å komme i rutinene igjen.

Enkelt å greit, man må bare begynne!!! Du får det til, om du vil det nok så lykkes du. Tenk på alt det positive du høster ved å spise sunt, og da tenker jeg ikke kun på vekt og sånt. Jeg tenker på hvordan man faktisk FØLER seg, man føler seg helt klart best med sunt drivstoff. Kast deg ut i det, og ikke nøl på stupet. Joda, de første dagene savner du kanskje godteriet eller sånne ting. Men det går over, så er det plutselig glemt. Etter noen dager føler man seg bare herlig fri, fra alt søtsuget og ikke minst energien kommer tilbake. Man blir trøtt og tappa av tung mat, det føles ikke godt. Fokuser på at du vil være sunn og føle deg sunn, dette klarer du! :-)

Ingen kommentarer

Maria Isabell

19.08.2014 kl.16:36

Jeg også sliter mest når jeg er borte! Hadde en uke i Drammen i sommer hvor jeg skeiet ut 3 av 6 dager eller noe. Så var jeg en tur på Sørlandet og var flink på dagen, men ble godis og pizza ol. på kvelden. Men når jeg kom hjem, da gikk ting fint igjen! :) Og så lenge man kommer inn igjen i det riktige sporet bør det ikke være så stort problem tenker jeg :)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits