Tusen tanker!

Igår kveld var det HELT umulig å få sove, at jeg aldri lærer kunsten å koble ut er ikke noe nytt. Det skjer mye oppe i hodet mitt om dagen, det er så mye jeg har lyst til å gjøre og bli bedre på.

Kanskje er det panikken som tar meg, for vi kan snart bli foreldre med den hjelpen vi skal få nå (IVF). Ikke det at jeg tror at det skjer 100% sikkert, men det er nå sjanser iallefall, større enn før. Kanskje den indre stemmen min sier til meg, at livet ditt aldri vil bli det samme igjen. Du kan ikke gjøre hva du vil, når du vil menger. Ikke misforstå, jeg kan ikke vente med å bli en ansvarlig forelder! Er det noe vi lengter etter, så er det akkurat det.

Men denne nye utdannelsen min kommer jeg uansett ikke til å slippe, jeg SKAL bli kostholdsveileder. Det er noe jeg skal gjennomføre, og bare gjøre. For jeg kjenner det så himla godt, at det er rett å gjøre. Studere kan man gjøre med små barn og også mens man er gravid, og jeg skal ta nettstudier. Noe som blir veldig spennende, siden jeg aldri har prøvd nettstudier før.
Jeg stoler såpass på meg selv, at jeg tror jeg blir disiplinert nok. Det er jo noe jeg brenner for :-)

Igår kveld suste det altså mange tanker rundt i hodet mitt!

1. Jeg vil starte utdanningen, HELST IGÅR... men må jo holde litt tilbake, må jo få avklart med NAV. Få kontaktet skolen, og undersøke ting ordentlig først. Men det er vanskelig å holde tilbake, men gubben gjør sin jobb der :-)

2. Jeg vil bli en enda bedre blogger, ta bedre bilder ol. Jeg er IKKE god nok til å ta bra bilder, jeg må rett og slett øve, øve og øve.

3. Jeg må begynne å trene igjen, og tenkte selvfølgelig på hvordan jeg skulle legge det opp igjen.

4. Jeg vil bli TUSEN ganger flinkere til å kle meg pent, sminke meg osv. Hvorfor jeg tenker på DET på kvelden når jeg skal sove? Aner ikke, men jeg må bli flinkere. For å bli flinkere så aner jeg at jeg må på en shopping tur.....

Dette er bare et utdrag av det som surret i hjernen min, i tillegg kommer alle de vanlige tankene. Herrefred, jeg måtte stå opp flere ganger, og hjernen jobbet og jobbet. Dere vet når du bare ikke klarer å stoppe den, og det bobler innvendig. Prøvde å si til meg selv at INGENTING av dette kan du starte med nå om natta uansett, men jeg var for gira. Skulle nesten tro jeg hadde adhd der et øyeblikk, og det sier jeg IKKE for å fornærme mennesker med den diagnosen. Men jeg kan forestille meg at det er sånn det føles, pluss pluss. Så all respekt til de som må leve med en slik diagnose, det må være knalltøft.

Så nå skal jeg se om jeg får begynt på noe av dette nå, rett og slett BLI BEDRE. Jeg tror at den dagen vi slutter å utfordre seg selv, da blir det kjedelig og verden stopper opp. Ny dag, nye muligheter :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits