Storm økologisk te!

Høsten nærmer seg med stormskritt, været er så surt her idag for øvrig at det virker som om høsten allerede er her.Vi skriver August, men det går skremmende fort mot September nå. Mange liker å kose seg med varm drikke om høsten og vinteren, meg inkludert. Jeg har tidligere motatt økologisk te ifra merket STORM, og jeg har fått teen sponset fra Delitalia (adlink). Forrige teen jeg testet var pose te, men av ypperste kvalitet. Jeg har faktisk personlig aldri smakt bedre te, og de fleste av te variantene gir så mye god smak at suketter blir overflødig. Pose teen kan dere titte på HER Om du er i tvil kan du til og med bestille deg en pakke med vareprøver av alle tevariantene, praktisk om du vil teste og finne din egen favoritt. Finn denne prøvepakken HER Mine personlige favoritter i utvalget for teposer er sitrongress med vanilje, peppermynte og røde bær med roseblad. Gubben sin favoritt derimot er den klassiske earl grey :-)


Jeg fikk imidlertidig tilsendt noe te i løsvekt (for lenge siden), jeg fikk disse tilsendt en stund før sommeren faktisk. Jeg har faktisk ikke rukket å teste dem ennå, noe som er en skam i seg selv. Jeg har vært på farta som dere alle vet, og jeg har ikke rukket å kjøpe meg sånn klype for å lage te i løsvekt heller. Skal kjøpe meg en sånn klype, og gleder meg til å smake. Forventningene er høye etter testen av pose teen, og jeg tror nok denne vil være minst like god. Løsvekt teen finner du HER

Økologisk te er jo noe av det sunneste man kan kose seg med av varm drikke, når det smaker godt i tillegg har man en vinner. Jeg kommer tilbake med min mening om teen i løsvekt, men pose teen anbefaler jeg uten tvil varmt videre. Greit nok så koster denne teen litt mer, men jeg vil si det er verdt hver eneste krone når man får en skikkelig kvalitets te med mye smak. Med god te er mye kveldskos reddet for vinteren, kanskje sammen med en god bok?

Innlegget er skrevet i samarbeid med Delitalia og produktene er sponset!

 

 

Ingen kommentarer

Frode Strønen

19.08.2014 kl.17:16

Fikk nettopp en epost fra Ingrid om at hun vel hjemme fra en travel sommer hadde postet denne omtalen. Hjertelig takk! Det må ha vært en fin sirkussesong på veien denne sommeren, i hvert fall her vest.

Vil bare bemerke at teen i løs vekt ikke er økologisk sertifisert. Og så vil jeg anbefale å trekke teposene i kanne passelig til to store kopper eller krus. De færreste har så store at en får utnyttet smakspotensialet i en pose.

Og liker gubben Earl Grey, kommer han til å falle pladask for Darjeeling i løs vekt. En liten teskje i et krus er mitt mengdemål, Ingrid.

V h Frode

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits