Slutter å blogge her!

Jeg tenkte det hadde vært greit å opplyse om dette, her på bloggen. For de som ikke har fått det med seg, så slutter jeg å blogge på denne bloggen her. Jeg har valgt å "flytte" min blogging, til et eget domene på en annen plattform. Denne bloggen blir stående, og blir ikke slettet. Grunnen for at den ikke blir slettet, er at det er for mange oppskrifter på denne og veldig mange bruker dem regelmessig. Bloggen har også veldig mange lesere som kommer fra google, så derfor lar jeg bloggen her leve videre sånn som den er. Fikk en del bekymrende spørsmål om denne ville bli slettet nå da, men det skal den altså ikke. Jeg synest selv den er fin å se tilbake på, siden den tross alt representerer starten på mitt nye liv. Mange oppskrifter, tanker og følelser har fått plass her. Litt vemodig å si hade til den, men også godt på flere måter. Det er en omstilling for meg og sikkert også mine lesere, men etterhvert blir det nok bedre med den nye bloggen. Den nye bloggen er også mye mere leservennlig via mobilen, noe jeg har fått gode tilbakemeldinger på.

Den nye bloggen finner dere altså HER (link)

Føl dere samtidig fri til å bruke denne bloggen som før, men det blir altså ingen oppdateringer her fremover. Hva som sker i fremtiden, vet jeg ikke. Men det føles veldig rett å skifte plattform akkurat nå, og jeg tror det blir superbra.

Tusen takk til alle som har fulgt meg her på denne bloggen, og velkommen over til den nye!
Ingen kommentarer

Hjalmfrid

20.08.2014 kl.20:00

Lykke til med den nye bloggen :) Kommer til å følge deg der også ;)

Skriv en ny kommentar

Lavkarbotips

Lavkarbotips

31, Ørsta

Jeg er en jente, som er forlovet med verdens nydeligste mann. Skal blogge hovedsaklig om det å leve en lavkarbo livsstil. Målet er å bygge opp en god blogg, med gode lavkarbo tips, og ikke minst mange oppskrifter.Jeg har mistet over 50 kilo ved å legge om livsstilen min, helt uten slankeoperasjon. Å blogge om lavkarbo vil gi god inspirasjon for meg selv, og forhåpentligvis også for andre. Jeg er ingen direkte spesialist, men deler mine egne personlige erfaringer. Det kan godt dukke opp noen innlegg i ny og ne om helt andre ting også:-)Håper du finner noe du får nytte av. Spørsmål til meg, eller sponsor henvendelse? Jeg kan kontaktes på lavkarboforlivet@live.no

alleoppskrifter.no

Kategorier

Arkiv

hits